HMF bv ( Hollandse Machine Fabriek) biedt een compleet pakket van producten en diensten met betrekking tot (staal)constructies, machinebouw, fabrieksinstallaties, transportsystemen en productie van onderdelen en halffabrikaten van staal, aluminium en roestvrijstaal. HMF werkt voor opdrachtgevers in de bouw en diverse sectoren in de industrie.

HMF is van een traditionele machinefabriek uitgegroeid tot een professionele service-organisatie, die de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van industrieel onderhoud, lassen op locatie, installatie en montage van fabrieksinstallaties en het ondersteunen van technische diensten bij storingen. HMF beschikt hiervoor over een aantal zeer compleet ingerichte servicewagens.

HMF is gevestigd in Nieuw-Vennep en is op het gebied van veiligheid VCA** gecertificeerd. Dit betekent onder meer dat wij werken met gekeurd materieel, dat onze medewerkers in het bezit zijn van geldige veiligheidscertificaten en dat voor elk project van te voren de veiligheidsrisico’s in kaart worden gebracht en bewaakt.

Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u ons bereiken via telefoon, fax of e-mail:

HMF bv
Hugo de Vriesstraat 7
2152 CT Nieuw-Vennep

Tel:

+ 31 (0) 252 672321

Fax:

+ 31 (0) 252 674973

E:mail:

info@hmf-bv.nl